Adre Baroz bekent vijf moorden in Colorado

Adre “Psycho” Baroz (29) bekende schuld aan in totaal 13 aanklachten: vijf moorden, vijf keer geknoei met een overleden menselijk lichaam, één mishandeling met een dodelijk wapen, één aanval met een dodelijk wapen en één ontvoering. Aanklagers zeiden dat Baroz de moorden heeft gepleegd gedurende een periode van twee maanden tussen 25 augustus en 13 november 2020. Hij kreeg deze week vijf keer levenslang.

De slachtoffers waren Korina Arroyo (31), Selena Esquibel (19), Xavier Zeven Garcia (24), Myron Martinez (31) en Shayla Hammel (34). Hun lichamen werden gedumpt in de buurt van de grens tussen Colorado en New Mexico.

Baroz werd beschuldigd van het verbranden van hun lichamen in een put in Los Sauses, een gemeenschap ten zuiden van Alamosa. Hij werd gearresteerd in Gallup, New Mexico, op 19 november 2020. Hij had al een lang strafblad in Colorado, inclusief veroordelingen voor mishandeling, ontsnapping en diefstal. Op het moment van zijn arrestatie had hij vier strafzaken tegen hem open staan.

Adre Baroz

Co-beklaagden Julius Baroz (33) en Francisco Ramirez (41) verschenen maandag ook voor rechter Michael Gonzales en bekenden schuld aan aanklachten in verband met de moorden. Julius pleitte schuldig aan samenzwering om moord te plegen en Ramirez pleitte schuldig aan drie keer geknoei met een menselijk lichaam.